Opis gospodarstwa:
Na co dzień zajmujemy się hodowlą drobiu oraz uprawę warzyw w idei permakultury. W naszym gospodarstwie hodujemy kury nioski, gęsi, indyki i brojlery kurze. Nasz drób utrzymujemy w chowie pastwiskowym w warunkach możliwie jak najbardziej zbliżonych do naturalnych. Ptaki przebywają cały sezon w mobilnych wolierach na obszarze 4 hektarów pastwisk otaczających nasz obiekt.
Zdecydowaliśmy się otworzyć naszą agroturystykę Spirit Holidays aby umożliwić gościom zobaczenie jak wygląda takie wiejskie życie oraz aby mogli doświadczyć przebywania w naturze, jednocześnie nie rezygnując z komfortowego wypoczynku. Wszystko z dala od zgiełku miasta na wyłączność Naszych gości. Naszym głównym atutem jest pierwszy i jedyny taki obiekt w Polsce o konstrukcji drewnianej ze ścianami z naturalnego lnu o powierzchni prawie 100 m kwadratowych.
- Posiadane nagrody: Perła - Konkurs Kulinarne Dziedzictwo Smaki Regionów, Agroturystyka Roku 2023, II miejsce w konkursie "Sposób na Sukces"