Teraz wieś Agroturystyka województwa
opolskiego

Aktualności

NKD - Smaki Regionów wyniki rekrutacji

Produkty niezakwalifikowane na

XIX edycja konkursu NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO – SMAKI REGIONÓW

Finał regionalny w województwie opolskim dn. 08.09.2019 r. w Lewinie Brzeskim.

  1. Polędwiczki w sosie borowikowym - Anna Śrutwa
  2. Hauskyjza oli z kminkiem (ser topiony) - Mariusz Brolik Gospodarstwo rolne
  3. Ziołomiód  - Krzysztof Jelonek
  4. Kluski kładzione z jabłkiem - Elżbieta Zelek KGW w Dąbrowie
  5. Pasta chili z gruszką - Elżbieta Przemyślańska Gospodarstwo ogrodnicze

 

Potrawy Regionalne niezakwalifikowane na

XIX edycja konkursu NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO – SMAKI REGIONÓW

Finał regionalny w województwie opolskim dn. 08.09.2019 r. w Lewinie Brzeskim.

  1. Wędliny dojrzewające z bułeczkami smażonymi (Piatto misto salumi con gnioccho fritto) Porchetta (pieczona świnia trybowana) - Ristorante Pizzeria Włoski Smak Leandro i Andrea De Cao

Wszystkich uczestników zakwalifikowanych prosi się o przybycie na stadion miejski w Lewinie Brzeskim do godz. 9:15, aby mieć możliwość podjechania samochodem i wypakowanie produktów, następnie należy przeparkować samohód na  wyznaczone miejsca parkingowe. Konkurs odbywać się będzie w namiotach znajdujących za wesołym miasteczkiem. Konkurs rozpoczyna się o godz. 10:00, a podsumowanie o godz. 15:30. W razie pytań prosimy dzwonić pod nr 77 44 37 143 lub 600 403 526.


Galeria

Pliki do pobrania

Nazwa Wielkość Pobierz
produkty-niezakwalifikowane.pdf 134.35 KB