NKD - Smaki Regionów wyniki rekrutacji
Produkty niezakwalifikowane na
XIX edycja konkursu NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO – SMAKI REGIONÓW
Finał regionalny w województwie opolskim dn. 08.09.2019 r. w Lewinie Brzeskim.
- Polędwiczki w sosie borowikowym - Anna Śrutwa
- Hauskyjza oli z kminkiem (ser topiony) - Mariusz Brolik Gospodarstwo rolne
- Ziołomiód - Krzysztof Jelonek
- Kluski kładzione z jabłkiem - Elżbieta Zelek KGW w Dąbrowie
- Pasta chili z gruszką - Elżbieta Przemyślańska Gospodarstwo ogrodnicze
Potrawy Regionalne niezakwalifikowane na
XIX edycja konkursu NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO – SMAKI REGIONÓW
Finał regionalny w województwie opolskim dn. 08.09.2019 r. w Lewinie Brzeskim.
- Wędliny dojrzewające z bułeczkami smażonymi (Piatto misto salumi con gnioccho fritto) Porchetta (pieczona świnia trybowana) - Ristorante Pizzeria Włoski Smak Leandro i Andrea De Cao
Wszystkich uczestników zakwalifikowanych prosi się o przybycie na stadion miejski w Lewinie Brzeskim do godz. 9:15, aby mieć możliwość podjechania samochodem i wypakowanie produktów, następnie należy przeparkować samohód na wyznaczone miejsca parkingowe. Konkurs odbywać się będzie w namiotach znajdujących za wesołym miasteczkiem. Konkurs rozpoczyna się o godz. 10:00, a podsumowanie o godz. 15:30. W razie pytań prosimy dzwonić pod nr 77 44 37 143 lub 600 403 526.
Galeria
Pliki do pobrania
Nazwa | Wielkość | Pobierz |
produkty-niezakwalifikowane.pdf | 134.35 KB |